BÀSQUET VILAFANT – 75 – Manel, Biel, Éric S., Éric F, Xavier, Ian, Marc, Dídac, Pol, Guillem i Albert. 10/18 TL, 3 Triples (Dídac, Xavier i Ian) 24 Faltes, Eliminats Biel al 20’ i Guillem al 31’.
CEEB TORDERA – 43 – 10/19 TL, 3 Triples, 23 Faltes, 1 Eliminat al 31’.

Parcials; 23-4, 18-10, 15-22, 19-7

Inici de partit molt bo que quan el rival ha despertat ja teníem un avantatge de 25 punts. I aquí ha començat un partit nou. Ells han canviat i nosaltres hem necessitat més de un quart per entendre-ho i això que n’hem parlat.

Davant un rival molt dur amb molt de contacte, després de més de 15’ de clara superioritat hem decidit indignar-nos però no actuar i ens ha costat encaixar molt de punts per manca d’actitud.

N’hem parlat fins a 4 vegades, descans, temps mort i finals de 5è i 6è quart i al final ho heu entès i jugant a la seva intensitat hem tornat a ser superiors.

Avui heu tingut una nova lliçó de bàsquet (i de vida). No només hem de ser millors que el rival, sinó que ho hem de demostrar a la pista i ho hem de fer adaptant-nos a les circumstàncies de cada partit i cada rival, només així podem créixer individualment i com equip.

Felicitats pel partit i la victòria. Ens veiem dimarts.