CB LLORET – 59 – 6/14 TL, 1 Triple, 16 Faltes, Cap Eliminat.
BÀSQUET VILAFANT – 60 – Manel, Biel, Èric S, Èric F, Ian, Marc, Dídac, Pol, Guillem i Albert. 10/21 TL, 2 Triples (Dídac) 18 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 14-17, 10-12, 21-16, 14-15

Anem a Lloret, contra un rival amb un molt bon jugador i la resta de l’equip compensat. Ens calia estar concentrats i ser constants durant tot el partit. I realment ho hem estat, almenys durant 5 quarts. Poc a poc hem anat agafant avantatge fins fer un 4-13 que ens ha posat +11 al final del 5è. Al 6è sabíem que patiríem per la rotació generada però no que jugaríem sense cap criteri, ni intensitat. 14-3 i empatats, ni el temps ha servit de res. Al 7è hem estat molt intensos tant darrera com en atac, de fet hem anotat 12 punts que ens han permès tornar a tenir un coixí de 7 i al 8è ens ha vingut el cangueli. Tenim 2 contraatacs sols que ens havien de portar al +11 i no només els fallem sinó que ells anoten i tot queda en +3 i llavors les pors ens porten a l’empat, però almenys no hem parat de treballar i lluitar i tot i jugar fatal la darrera pilota ens emportem una victòria pels pèls.

Hem d’entendre el que fem als entrenaments per tenir les idees més clares del que hem de fer en atac estàtic. Uns riuen entre setmana, altres no escolten i llavors plorem els dissabtes. Toca treballar més i millor.

Felicitats pel partit i la victòria. Ens veiem dimarts.