Han jugat Mar, Laia P, Abril, Ona, Estel, Irene, Maria, Georgina, Laia T, Berta i Queralt

Parcials: 5-8, 3-13, 0-4, 10-6, 2-10, 13-9, 4-6, 16-3

Començarem la crònica igual que la setmana passada: “Com sempre diem, en aquesta lliga, si vols tenir opcions de competir, has de posar mes intensitat que l’equip contrari. Doncs encara que ho sabem, en moltes estones del partit, no hem posat a la pista el necessari.”

El rival avui, el Blanes, té 3 jugadores que han donat un recital en diferents aspectes del joc. Per aturar això hem sortit prou bé, amb lluita i ganes, però poc encert. La baixada de nivell a partir del segon quart ha vingut provocada per la seva molt bona activitat defensiva i sortida en atac fàcil que ens ha endossat un parcial 3-17.

Defectes aquests parcials: poca lluita en defensa (ens mirem rebots i la pilota morta), fem passes sense sentit, fallem sota cistella el que no està escrit, ……

El quart quart hem arreglat alguns aspectes de la nostra intensitat el que ens ha deixat 9 a sota al descans.

Però el cinquè hem tornat al mateix to que els segon i tercer, el que ens ha fet anar 17 a baix. I a partir del sisè hem “ressorgit” de les nostres cendres, hem començat a lluitar cada bola i competir (allò que diem que hauríem de fer els 40’). I amb tot això, el Blanes ha estat molt equip i quan només quedaven 6’ per acabar el partit estàvem 21 punts a baix.

I aquí el caràcter que teniu totes ha “explotat” i amb un parcial de 20-3 quasi assolim el miracle i li donem la volta al partit.

Els 3 partits que hem perdut ens han tret avantatges que semblaven definitius i no us heu donat per enfonsades, remuntant. És admirar aquest fet, però estaria bé que ens posem al minut 1 i no quan quasi no queda temps.

Els propers 3 partits seran com pujar al Tourmalet 3 cops. Falta veure amb quina de les cares que tenim els enfrontem.

Dimarts tornem a entreno. Bona setmana !!!