Han jugat Mar, Laia P, Abril, Ona, Estel, Irene, Maria, Berta, Helena, Laia T i Queralt

Parcials: 8-10, 14-0, 8-4, 5-6, 2-2, 6-1, 1-10, 4-14

A la darrera crònica de la primera fase dèiem que si no apreníem dels errors, la segona fase es faria llarga. Doncs en aquest partit hem tingut el primer  aprenentatge real, tant en lo positiu com en lo negatiu.

Preveiem un partit igualat on, si defensàvem prou be i en atac totes mirem aportar amb moviment i velocitat, ens permetria ser competitives. Aquest fet ha succeït en 6 dels 8 quarts del partit. En el segon i tercer ens han donat una lliçó. Manca intensitat defensiva i ofensiva, amb prou feines llancem a cistella i una  manca de concentració en el que hem de fer molt preocupant (com als entrenaments).

En els altres 6 quarts hem estat l’equip que voldríem ser. Amb moments amb encert de cares a cistella com al primer i darrers dos quarts (34 del 47 punts en 15’) i amb molts moments de desencert (13 punts en 25’).

Valorar l’esforç físic i mental de veure’ns 21 avall a l’inici del 7è quart i entrar al darrer minut un a baix i tenint el darrer llançament que no va voler entrar.

I evidentment no vam perdre pel darrer llançament: vam fer un “magnífic” 1/10 en tirs lliures per un 12/15 del Lloret, per exemple.

El nostre objectiu no és la victòria, l’objectiu ha de ser millorar a casa entrenament per poder ser competitives.

Esperem que la lliçó de Lloret no la oblidem als entrenaments.

Com no, dedicar el partit a la nostra heroïna particular, que porta lluitant molts de dies contra un “bitxo” que l’ha deixat baldada.

#recuperatGeorgina