Jugadors: Ciro, Nil, Jan, Albert, Toni, Arnau, Neó, Pep, Hugo, Àlex i Nico
Tirs lliures: 12/27
3 Triples: Jan (2) i Pep
Parcials : 22-13 / 20-21 / 21-21 / 9-18

Primer partit de la segona volta, que el comencem millor que a la primera amb un 22 a 13. Com sempre inicis freds i molt tous en defensa. Resultat menys 9 al primer quart. El segon quart segueix amb la mateixa dinàmica, però nosaltres augmentem el nostre encert en atac i ens mantenim dins del partit. Partit correcte, però fred, sense esperit.

Després del descans, la cosa sembla que canvia ja no ens superen tan fàcilment en l’1×1, les ajudes estan al seu lloc i arriben, sembla que es parla en defensa i tots els jugadors que hi ha en pista es sacrifiquen. Però els quarts duren 10 minuts i no 9, en un sol minut quan els teníem a 5, tornem a deixar-nos a 10. Per sort un bàsquet al final de tot, trenca la barrera dels 10 punts de diferència.

Ara ve el dubte de que passarà l’últim quart, quin equip veurem? Primera jugada dos punts per ells, ja tornen els 10 punts de diferència. Però a qui s’acaba, no sé com s’activa un interruptor i l’equip canvia totalment. Un parcial de 0 a 11 capgira el marcador. Dos minuts amb intercanvi de cistelles, que s’acaba al minut 7 amb l’últim bàsquet en joc. La resta ho decideix l’encert en els tirs lliures i les defenses. Tres minuts d’intensitat màxima, on es va deixar la fredor inicial, per trobar un equip encès, intens. Provocant faltes en atac, impedint que l’equip rival treies de banda, puntejant tots els tirs (sempre sortia algun jugador), implicant a la grada, …

Al final un partit a cara o creu que va sortir cara, però un partit en què tots els jugadors van donar la cara i amb un últim quart que us ha de fer veure el camí a seguir.

Felicitats a tots