Xavi (12), Adrià V. (13), Albert (10), Guillem(5), Vicente (5), Pau C.(5), Pere (10), Descamps (2), Caritg (2), Margall (1), Gascon(5).

Tirs lliures: 15/20
5 triples: Gascon, Pere, Castillo, Adrià V.(2).

Parcials: 14-18 / 16-10 / 12-20 / 18-22

El millor del partit, el resultat. La lliçó, la intensitat amb què ha jugat el Grifeu durant els 40 minuts. Inici dolent, que arreglem en els 5 minuts finals del primer quart, els altres 5 sense cap tipus d’intensitat.

Com que anem per davant en el marcador, segon quart desastrós, on sortim vius de casualitat, no tenim cap tipus d’intensitat en defensa i en atac som extremadament tous i previsibles. Salvats per la campana.

El tercer quart juguem el nostre millor bàsquet, l’activitat i intensitat en defensa ens permet córrer i aconseguir bàsquets fàcils. En atac estàtic millorem, som més agressius i podem superar la seva intensitat.

Últim quart ja ho tenim tot fet, en relaxem i tornem a baixar els braços, només som capaços d’aturar-los fent faltes, ells no perdonen des del tir lliure, al minut 9 ja els tenim a tres punts. Per fi reaccionem i en aquest dos últims minuts podem rematar el partit.

Moltes felicitats, fins dimarts.