PARCIALS: 15-18,14-13,17-21, 6-12

Primer partit en casa i el comencem igual que el de Banyoles, errant, arribem a fallar els primers 6 tirs que fem, tot i que abans de començar el partit, com em va dir un amic, sortim amb més punts que elles abans de començar el partit.

No fem la primera cistella fins la minut 3. Després d’això ens ensorrem i ens fan un parcial de 0-11, tot i això ens refem i picant pedra(com sempre) aconseguim posar-nos a 3 (15- 18) al final del primer període.

El segon període es l’únic que som capaces de guanyar, encara que només sigui d’1, però ens fa continuar amb la il·lusió de poder remuntar el partit, ara bé  el fet de fer un 0/5 en tirs lliures en aquest període i amb tiradores més que fiables ja ens anuncia el partit que ens queda per davant.

El tercer quart, el comencem malament, un parcial de 0-6 els dona 8 d’avantatge que fa que haguem de tornar a fer un sobre esforç perquè no marxin, i ho aconseguim. Ens posem a tres amb pocs segons per jugar i tot i que som capaces de fer una bona defensa, la seva millor jugadora serà capaç de treure’s un tir de ganxo de la cantonada que sumaran tres punts, però que potser van fer mes mal que els tres punts en si. Suposo que jo vaig gastar entre setmana la meva bona sort per bastant temps.

I l’últim període va passar el que és normal a bàsquet: les cistelles han d’entrar i remuntar un partit amb només una cistella de camp en 10 minuts es impossible. Ens tornem a posar a 3 al 32’ (49-52), però en els 8’ restants només farem 3 punts, i tot i que estem quasi a punt de fer cistelles amb els quasi no fem res. Al final elles aconseguiran la seva màxima avantatge al final del partit i s’emportaran una victòria més que merescuda. Van fer una lectura perfecta del partit i ens van fer mal on més podien fer. Al final només ens queda treballar per millorar i corregir els nostres errors.